Blikkenslager i Oslo og Bærum

Røa Blikkenslagerverksted AS er en blikkenslager som fokuserer på Oslo og Bærum. Vi er en blikkenslager som vektlegger kvalitet. I tillegg er vi en håndverksbedrift med fokus på godt håndverk innen taktekking, fasade, ventilasjon og verkstedproduksjon.

Kontakt Røa Blikkenslagerverksted AS for mer informasjon om blikkenslager i Oslo og Bærum som vektlegger god kvalitet til gode priser.

Blikkenslager på Røa

Røa Blikkenslagerverksted AS er en blikkenslager som holder til i Aslakveien 14 på Røa. Røa Blikkenslagerverksted består av 2 blikkenslager mestere og 4 blikkenslager svenner.
Vi påtar oss ulike blikkenslager oppdrag i Oslo og Bærum.
Røa Blikkenslagerverksted - blikkenslager siden 1940

Røa Blikkenslagerverksted har eksistert siden 1940. En av dagens blikkenslagere kjøpte og overtok bedriften i 1980. Da han overtok var det bare han som var ansatt. Senere har staben økt ettersom arbeidsmengden har økt.

Bedriften påtar seg arbeider i hele Oslo og Bærum. Vi utfører alle typer oppdrag. Både store og små. Vi jobber stort sett med utvendige arbeider. Vi jobber like mye for private kunder som for små tømrermestre og entreprenører.
I samarbeid med andre bedrifter har vi påtatt oss større prosjekter.

Kontakt Røa Blikkenslagerverksted AS for mer informasjon om blikkenslager i Oslo og Bærum som vektlegger god kvalitet til fornuftige priser.