Montering og salg av takrenner og nedløpsrør

Takrenner og nedløpsrør er to produktområder vi leverer til våre kunder. Røa Blikkenslagerverksted AS tilvirker og monterer alt av beslag og takrenner. Salg og montering av takrenner og nedløpsrør kan utføres som egne prosjekter, men er særlig aktuelt ved skifte av nytt tak, eller ved utskifting av gammelt taksikringsutstyr og snøfangere.

Ta kontakt

Egen produksjon av takrenner og nedløpsrør

Røa Blikkenslagerverksted AS har egen verkstedproduksjon av takrenner og nedløpsrør. Vårt blikkenslagerverksted er utstyr med en rekke maskiner som brukes til produksjon av takrenner og nedløpsrør. I tillegg produserer vi andre beslag og komponenter som benyttes i egne prosjekter.

Vi produserer takrenner, nedløpsrør og andre komponenter på bestilling. Ved bestilling av takrenner og nedløpsrør kommer våre blikkenslagere og tar mål, samt vurderer ulike løsninger i forhold til materiale og estetikk.

Det er mange standard farger å velge i. Vi leverer også takrenner og nedløpsrør i kobber og zink. Takrenner og nedløpsrør i god kvalitet får du av oss. Takrenner og nedløpsrør i god kvalitet tåler stor belastning. Takrenner og nedløpsrør i god kvalitet avleder regnvann effektivt bort fra hus og boliger.

Takrenner og nedløpsrør i god kvalitet hindrer lekkasjer og fuktskader på tak og vegger. Våre takrenner og nedløpsrør er også elegante. Den rene profilen gir ditt hus et utseendemessig løft og en penere fasade.

Kontakt Røa Blikkenslagerverksted AS for mer informasjon om montering og salg av takrenner og nedløpsrør.