Taktekking i Oslo og Bærum


Taktekking er et satsingsområde for Røa Blikkenslagerverksted AS. Vi utfører legging og tekking av alle typer tak. I tillegg leverer vi produkter og tjenester relatert til tak som sikringsutstyr til tak, snøfangere og snømåking. Vi utfører også besiktigelse av tak for tilstandsrapport.

Legging av tak - takstein, papp og shingel

Vi utfører taktekking med takstein, papp og shingel. I tillegg utføres legging av tak og båndtekking i alle typer metaller. Våre blikkenslagere tilvirker og monterer beslag og takrenner, samt tekking av takflater med takstein, skifer og plater av metall. Takktekking utføres med moderne maskiner og utstyr. Vi dekker detaljer på tak med forskjellige materialer, både etter nye og gamle tradisjonelle metoder.

Legging av tak til nybygg og restaurering

Vi leverer komplette takløsninger både til nybygg og ved restaurering. Vi leverer taktekking til både boliger og andre typer bygninger. I tillegg monterer våre blikkenslagere alle typer beslag, takrenner og nedløpsrør, taksikring og snøfangere som naturlig hører med ved tekking av tak. Vi utfører legging av tak med:

• Takstein (betong og tegl)
• Taksteinsimerte plater (aluminium og stål)
• Profilerte plater (aluminium og stål)
• Båndtekking (aluminium, stål, sink og kobber)

 

For mer informasjon om taktekking i Oslo og Bærum kontakt Røa Blikkenslagerverksted AS på tlf: 225 05 036.